IZJAVA O VARSTVU PODATKOV

Varstvo vaših osebnih podatkov jemljemo zelo resno in upoštevamo zakonodajo s področja varstva podatkov. Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave do spletnih strani pogodbenih partnerjev in drugih ponudnikov, za vsebino katerih ne odgovarjamo.

Naslednja izjava zagotavlja vpogled v to, kako zagotavljamo varstvo in katere podatke shranjujemo ter v katere namene.

PIŠKOTKI

Naše spletne strani na več mestih uporabljajo tako imenovane piškotke. Ti piškotki so namenjeni prilagoditvi naše ponudbe, da bo ta uporabnikom prijaznejša, učinkovitejša in varnejša. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih vaš brskalnik shranjuje v vaš računalnik. Naši piškotki nikakor ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Piškotki v vašem računalniku ne povzročajo škode in ne vsebujejo virusov. Katera programska oprema namešča piškotke na našo spletno stran, je opisano v naslednjem poglavju Statistike.

Sprejemanje piškotkov lahko kadar koli izklopite v svojem brskalniku. Vendar pri tem upoštevajte, da naše spletne strani v tem primeru delno morda ne bodo optimalno prikazane in da morda ne bodo delovale brezhibno.

STATISTIKE

Google Analytics

»Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev za spletno analizo ponudnika Google Inc. (v nadaljevanju: »Google«). Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, pri katerih gre za besedilne datoteke, ki se shranijo v vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Informacije o vaši uporabi spletne strani, ki jih zbirajo piškotki (vključno z vašim IP-naslovom), se prenesejo v strežnik podjetja Google v ZDA, kjer se shranijo. Google na podlagi teh informacij oceni vašo uporabo spletne strani in sestavi poročila o vaši aktivnosti na spletni strani za lastnika spletne strani z namenom izvedbe dodatnih storitev v povezavi z uporabo spletne strani in spleta. Google te informacije po potrebi posreduje tudi tretjim osebam, če je to zakonsko predpisano ali če te informacije v imenu podjetja Google obdelujejo tretje osebe. Google v nobenem primeru ne bo povezal vašega IP-naslova z drugimi podatki, s katerimi razpolaga. Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo spletnega brskalnika, vendar vas opozarjamo, da v tem primeru ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da lahko podjetje Google na zgoraj navedeni način in za zgoraj navedeni namen obdela podatke, ki jih pridobi od vas.«

(Pogoji uporabe Google Analytics)

Stik