Iskanje po spletnem mestu (po oddaji boste preusmerjeni na stran z rezultati iskanja)

HITRA NAMESTITEV, DOLGOTRAJNA UPORABA: ZGODOVINSKA SANACIJA Z IZDELKI PREFA

Hišo Eisenhuthaus iz 16. stoletja štejemo med poslopja z najbogatejšo zgodovino v Spodnji Avstriji. Leta 2012 je bilo treba vinogradniško domačijo sanirati. S strešnimi in fasadnimi rombi PREFA majhnih mer zdaj stavbni ovoj kljubuje vsakemu vremenu – videz pa kljub temu ni okrnjen. Investitorjem je bil izjemno pomemben neprekinjen prehod s strehe na fasado. Da bi zadostili optičnim zahtevam, so bili vzorci izvedeni v posebnih barvah. »Z izdelki PREFA nam je uspel harmoničen dialog med starim in novim. Prav tako tudi hitra izvedba, ki je bila potrebna zaradi deželne razstave v Spodnji Avstriji,« je dejal Wolfgang Rieder. Zahvaliti se je treba vinogradniku in izdelkom PREFA z nizko težo, saj je bila z njihovo pomočjo sanacija zelo hitro končana. Več informacij o projektu

ARHITEKT IN PROJEKTANT PETER WALDBAUER
OBDELOVALEC SPENGLEREI REIDLINGER
KRAJ POYSDORF, AVSTRIJA

UPORABLJENI IZDELKI

Izdelek na trenutni sliki ni viden.
FOTOGRAFSKE STORITVE PREFA

VAŠA HIŠA Z IZDELKI PREFA

S pomočjo brezplačne fotomontaže vam pokažemo, kako lepa bi bila videti vaša hiša s streho PREFA ali fasado PREFA.

NA FOTOGRAFSKE STORITVE
Informacijsko gradivo

NAROČITE BREZPLAČNE BROŠURE

Pošiljanje po pošti: brezplačne prospekte z zanesljivimi informacijami vam bomo poslali neposredno domov ali v vaš e-poštni predal.

BREZPLAČNO NAROČILO
Iskanje obrtnikov

POIŠČITE MONTERJE IZDELKOV PREFA V SVOJI BLIŽINI

Pokazali vam bomo, kateri obdelovalni obrati v vaši bližini so strokovnjaki za izdelke PREFA, ki vam bodo namestili trpežne izdelke iz aluminija. 

POIŠČITE OBRTNIKE
Stik