STREHE – LAHKE IN PRIVLAČNE

Za to večstanovanjsko hišo v kraju Buttikon (SZ) so arhitekti iskali  estetsko in cenovno ugodno alternativo prvotno načrtovani strešni kritini iz kromiranega jekla. Kritina naj bi delovala mirno in kot celovita ploskev, zato je bila na večstanovanjski hiši prednostno izbrana fasada iz klinkerja.

S strešno ploščo PREFA svetlo sive barve, izbrano za kritino, je rezultat odličen.

Pri uporabljeni strešni plošči gre za zanesljiv in nerjaven standardni izdelek, ki je na voljo v različnih barvah v matirani ali sijoči različici ter se uporablja na novogradnjah in pri prenovah. Ker gre za montažni izdelek, je mogoče ploščo hitro vgraditi. Če je ta še strokovno vgrajena, zagotavlja kritina izjemno varnost pred nevihtami. Podjetje PREFA investitorju za ta izdelek zagotavlja 40-letno garancijo na material in barvo.

ARHITEKT IN PROJEKTANT STÄHLI AG ARCHITEKTEN SIA, LACHEN
OBDELOVALEC BÜELER AG, LACHEN
KRAJ BUTTIKON (CH)

UPORABLJENI IZDELKI

Izdelek na trenutni sliki ni viden.
FOTOGRAFSKE STORITVE PREFA

VAŠA HIŠA Z IZDELKI PREFA

S pomočjo brezplačne fotomontaže vam pokažemo, kako lepa bi bila videti vaša hiša s streho PREFA ali fasado PREFA.

NA FOTOGRAFSKE STORITVE
Informacijsko gradivo

NAROČITE BREZPLAČNE BROŠURE

Pošiljanje po pošti: brezplačne prospekte z zanesljivimi informacijami vam bomo poslali neposredno domov ali v vaš e-poštni predal.

BREZPLAČNO NAROČILO
Iskanje obrtnikov

POIŠČITE MONTERJE IZDELKOV PREFA V SVOJI BLIŽINI

Pokazali vam bomo, kateri obdelovalni obrati v vaši bližini so strokovnjaki za izdelke PREFA, ki vam bodo namestili trpežne izdelke iz aluminija. 

POIŠČITE OBRTNIKE
Stik