Iskanje po spletnem mestu (po oddaji boste preusmerjeni na stran z rezultati iskanja)

Neomejen manevrski prostor za oblikovanje, 40-letna garancija, aluminij kot material prihodnosti, osebno strokovno svetovanje, brezplačni pripomočki za delo – številni dobri razlogi govorijo v prid izdelkom PREFA. Naj vas naši izdelki navdušijo.

1. ALUMINIJ, MATERIAL PRIHODNOSTI

Aluminij je lahek, trpežen in robusten material, ki je okolju prijazen in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Aluminij je na voljo v različnih barvah, oblikah in z različnimi površinami. Zahvaljujoč dobrim lastnostim v sodobni arhitekturi pridobiva vedno večji pomen.

2. NEOMEJEN MANEVRSKI PROSTOR ZA OBLIKOVANJE

Izdelati je mogoče vse, kar si lahko zamislite: Edinstvena raznolikost barv, oblik in površin naše palete izdelkov omogoča, da je vsako poslopje unikatno. Uresničite svoje vizije. Obiščite galerijo za dodaten navdih

3. PREPROSTE SANACIJE

Zaradi nizke teže streh PREFA boste sanacijo izvedli brez previsokih stroškov. Starejših ostrešij načeloma ni treba dodatno ojačati – pri tem ni pomembno, ali ste prej imeli streho iz skrilavca, opečnato ali betonsko streho. 

4. USPOSOBLJENI SVETOVALCI

Zagotovili vam bomo vso podporo. Naši projektni svetovalci so vam na voljo vse od faze projektiranja do uresničitve vaših vizij. Brezplačno vam bomo zagotovili razpisne obrazce in pripomočke za načrtovanje. Obrnite se na projektnega svetovalca.

5. CELOVIT SISTEM PREFA

Z več kot 4.000 izdelki iz aluminija vam dobavimo stavbni ovoj, ki daje vtis, da je izdelan iz enega kosa. Pri nas vam je na voljo vse od najmanjše dodatne opreme do okrasnih izdelkov. Do kataloga izdelkov

6. 40-LETNA GARANCIJA NA NAŠE IZDELKE

Visoka kakovost izdelkov in dolga življenjska doba aluminija zagotavljata projektantom, obdelovalcem in investitorjem vrhunsko zanesljivost – to pa vam zagotavljamo tudi pisno. S 40-letno garancijo na material in barvo. Več informacij

7. POSEBNE ŽELJE SO DOVOLJENE

Edinstveni vzorci, neskončna raznolikost: glede na izdelek lahko izbirate med do 15 barvnimi odtenki.

8. POVRŠINA Z OBSTOJNO BARVO

Površino izdelkov PREFA obdelamo s postopkom coil coating ali prašnim lakiranjem. Lakirani sloj je prožen ter temperaturno in vremensko obstojen. Tako se bo vaša želena barva ohranila dolga desetletja.

9. OKOLJU PRIJAZNI IZDELKI

Aluminij ima izjemno dolgo življenjsko dobo in ga je mogoče reciklirati do 100 % brez izgube kakovosti. Svoje izdelke večinoma proizvajamo iz sekundarnega aluminija. Za obdelavo tako porabimo zelo malo energije. Rezultat: pozitivna okoljska bilanca.

10. STROKOVNE ARHITEKTURNE KONFERENCE

Udeležite se zanimivih predavanj na temo aluminija v stavbnem ovoju. Predavatelji so strokovnjaki s področja arhitekture in obrtništva. Obiščite nas brezplačno v svoji bližini. Ogled terminov

Stik