Izobraževalni program akademije: Delavnice za strokovnjake

O akademiji PREFA

Izdelke PREFA lahko vgrajujejo izključno usposobljeni rokodelci. Zato je za prejem licence usposobljenega izvajalca potrebno šolanje.

Če se želite naučiti delati z našimi kot bik močnimi izdelki, se vam ne bo treba na pamet učiti ogromnih količin informacij – v akademiji PREFA vam bomo znanje posredovali na zabaven način. Izvajalcem nudimo širok izbor možnosti usposabljanja. Od pravilne obdelave do uspešnega prodajnega razgovora. Pri vseh delavnicah je v ospredju praktično usposabljanje udeležencev. V lahko razumljivem teoretičnem delu bomo obravnavali najpomembnejše osnove vgradnje, ki jih bomo nato uporabili v praktičnih vajah. Po uspešno zaključenem usposabljanju prejmejo udeleženci certifikat podjetja PREFA.

Letos bodo prvič potekali tečaji usposabljanja v naši novi PREFA Akademiji na Ig-u pri Ljubljani. S korakom investicije v lastno lokacijo želimo ponovno izraziti, kako pomembno je usposabljanje in nadaljnje izobraževanje za nas, da bi vas lahko z našo izkušeno ekipo približali izdelkom PREFA v novem odličnem okolju.

Celoten program za prenos

Registrirajte se zdaj prek spleta