Lahka kovinska streha v videzu opeke: Videz opeke, kovinske prednosti

PREFA strešni izdelki združujejo klasičen videz strešnikov s prednostmi aluminijaste strehe. Izdelki PREFA v opečno rdeči barvi P.10 ne ponujajo le običajne garancije za material, temveč tudi 40-letno garancijo na barvo.

Skoraj noben drug del hiše ni tako izpostavljen vremenskim vplivom kot streha. Strešniki so na voljo v različnih materialih: glina, kovina, vlakno cement ali bitumen. Večina mora stavbo desetletja zanesljivo ščititi pred vetrom in okstremnimi pogoji. Če se odločite za prenovo s klasično strešno kritino, se soočite z vprašanjem: Ali je potrebno stare tramove okrepiti, da bodo lahko podprli težke strešnike?

Vaša prednost: PREFA strehe so še posebej lahke!

V primerjavi s klasičnimi strešniki imajo strešne plošče PREFA bistveno manjšo težo. Samo 2,3 kg / m², PREFA streha zanesljivo ščiti vaš dom. Ni pomembno, ali je temperaturna razlika med dnevom in nočjo 30 ° C ali če piha orkanski veter s hitrostjo 150 km / h - strešniki PREFA ostanejo tam, kamor spadajo, in zanesljivo izpolnijo svojo nalogo. Več o strešnem sistemu, ki je odporen proti nevihtam, preberite tukaj.

Močan človek dviguje težke opeke, poleg njega stoji mlado dekle z lahkimi aluminijastimi strešniki.

Strešniki PREFA tehtajo le delček običajnih strešnikov

40 let garancije na barvo za P.10 barvno obdelavo

Živite v regiji s številnimi strešnimi kritinami in iščete kakovostno pločevinasto streho v opečnem videzu? Potem je strešni sistem PREFA v opečno rdeči barvi in P.10 kakovosti barve idealen za vašo novo streho ali sanacijo.

S "P.10" ponujamo kvaliteto barve, ki izpolnjuje najvišje zahteve glede kakovosti. Premaz je idealna nadgradnja za lahke PREFA strešne plošče in osnovni material - aluminij, saj lahko zagotovimo ne samo 40 let garancije materiala, temveč tudi 40 let garancije na barvo.

Tisti, ki poznajo sistem PREFA, vedo, da lahko pričakujejo znesljivost in moč. To vključuje tudi odvodnjavanje strehe. PREFA aluminijasti žlebovi ne poznajo korozije - skoraj ne potrebujejo vzdrževanja *. Dejavniki, ki zmanjšujejo vrednost, kot so vremenske razmere, rjavenje in spremembe barve zaradi dežja, snega in drugih okoljskih vplivov, niso več problematični. Za vas to pomeni desetletja užitka s streho in odvodnjavanjem strehe ter brez popravil tudi na visokih nadmorskih višinah.

Želite vedeti, kako izgleda streha z izdelki PREFA? Uporabite brezplačno storitev fotomontaže. Preprosto naložite fotografijo in v nekaj delovnih dneh boste prejeli vašo urejeno sliko, ki bo prikazovala vašo hišo z želeno fasado PREFA.

* Potrebni so redni pregledi in morda boste morali odstraniti umazanijo, da ne bi zamašili žleba in se izognili posledični škodi.

Detajl PREFA strešne skodle v opečno rdeči barvi z ustreznim žlebom, prav tako v opečno rdeči barvi.

Kombinirajte streho PREFA v opečno rdeči P.10 barvi z odvodnjavanjem.