Družinsko podjetje PREFA: Bik smo mi

Številke in dejstva

Podjetje PREFA Aluminiumprodukte GmbH se že več kot 75 let uspešno ukvarja z razvojem, izdelavo ter trženjem aluminijastih strešnih in fasadnih sistemov po vsej Evropi. Skupina PREFA skupno zaposluje več kot 700 ljudi. Proizvodnja več kot 5.000 kakovostnih izdelkov poteka izključno v Avstriji in Nemčiji. Podjetje PREFA je del skupine podjetij industrialca dr. Corneliusa Gruppa, ki zaposluje več kot 8.000 ljudi na več kot 40 proizvodnih lokacijah po svetu.

Naša filozofija

Že od leta 1946 sta razvoj in proizvodnja strešnih fasadnih sistemov iz aluminija naša velika strast. Za izjemno kakovost naših izdelkov skrbi več kot 700 zaposlenih v krajih Marktl/Lilienfeld in Wasungen. Kljub svoji velikosti pa smo ostali družinsko podjetje. In to se tudi v naslednjih 100 letih ne bo spremenilo. Naša skrivnost? Spodbujamo ustvarjalnost svojih zaposlenih, da bomo tudi v prihodnje s svojimi zamislimi vedno korak pred drugimi.

Naši partnerji

Naši strokovnjaki so ves čas v stiku z obdelovalnimi obrati in arhitekti po vsej Evropi. Od projektiranja do izvedbe projekta vam z nasveti in podporo stojijo ob strani naši usposobljeni sodelavci. To zagotavlja projektantom in izdelovalcem ter pozneje izvajalcem in sanatorjem najvišjo mero zanesljivosti. Na svoje trpežne izdelke ne priznavamo zaman edinstvene 40-letne garancije.