Iskanje po spletnem mestu (po oddaji boste preusmerjeni na stran z rezultati iskanja)

POKAŽITE NEVIHTAM ZOBE.

Predstavljajte si, da zunaj divja neurje, vi pa povsem sproščeno sedite na kavču – veste namreč, da vaše strehe ne bo odpihnilo. Zaradi edinstvenega navzkrižnega polaganja je aluminijasta streha PREFA kos tudi najbolj divjim neurjem. In kar je ravno tako pomembno: strešne sisteme PREFA polagajo izključno usposobljeni strokovnjaki. Tako je zagotovljena absolutna varnost.

Tudi če običajne strehe odpovedo, boste s streho PREFA ostali na suhem. Aluminijaste strehe PREFA ne uniči namreč prav nobena ujma. To obljubo pa še dodatno poudarja 40-letna garancija na material in barvo.

KAR JE VEČNO, ZDRŽI NAJDLJE. ALUMINIJASTA STREHA NE ZARJAVI.

Strehe PREFA so navadno premazane z barvnim premazom, ki material še dodatno zaščiti. Četudi se pri obdelavi pojavijo manjše poškodbe, naravni aluminij reagira s kisikom v zraku in ustvari naraven oksidni sloj. Ta sloj ščiti material celo v ekstremnih vremenskih razmerah. Ta naravna »druga koža« poskrbi, da vaša aluminijasta streha PREFA zagotovo ne bo zarjavela. Tako bodo lahko v njej uživali tudi vaši vnuki.

TIHO NALETAVA SNEG. TIHO ŠUMI DEŽ.

Aluminijaste strehe pa so še tišje. Ljudje hrup sicer dojemamo različno, vendar pa so sistemi PREFA majhnega formata opremljeni s trakom za zvočno izolacijo, ki zmanjšuje emisije hrupa. Razlik v hrupu v primerjavi s podobno streho s trdno strešno kritino skoraj ni.

 

Vaše osebe za stik

OBRNITE SE NA NAŠE STROKOVNJAKE

Imate kakšno vprašanje? Strokovnjaki podjetja PREFA vam bodo stali ob strani z nasveti in podporo. Preprosto nas pokličite ali nam pošljite e-poštno sporočilo.

POIŠČITE OSEBO ZA STIK
Informacijsko gradivo

NAROČITE BREZPLAČNE BROŠURE

Pošiljanje po pošti: Brošure z izdelki PREFA vam bomo poslali v e-poštni nabiralnik ali neposredno v poštni nabiralnik pri vas doma. 

BREZPLAČNO NAROČILO
Iskanje obrtnikov

POIŠČITE MONTERJE IZDELKOV PREFA V SVOJI BLIŽINI

Pokazali vam bomo, kateri obdelovalni obrati v vaši bližini so strokovnjaki za izdelke PREFA, ki vam bodo namestili trpežne izdelke iz aluminija. 

POIŠČITE OBRTNIKE
Stik