Iskanje po spletnem mestu (po oddaji boste preusmerjeni na stran z rezultati iskanja)

INTELIGENTEN SISTEM STREŠNIH ŽLEBOV

PREFA vam ponuja celoten sistem za odvodnjavanje streh iz aluminija, vključno z opremo za namestitev, iz ene roke. Od polokroglih žlebov do kvadratnih iztočnih cevi ter od lovilcev listja do kotličkov – za vse je poskrbljeno.

SISTEM ZA ODVODNJAVANJE STREH PREFA DAJE ZNAČAJ VAŠEMU OBJEKTU, VENDAR SAMO, ČE TO ŽELITE.

Naš sistem za odvodnjavanje streh lahko v ospredje postavi fasado, se barvno zlije s celotno podobo in je skoraj neopazen. Lahko pa z vso barvitostjo izstopa ter načrtno poudarja optično zasnovo in arhitekturo poslopja. Ne glede na to, za katero možnost se boste odločili, s celovitim sistemom strešnih žlebov PREFA iz aluminija se vam bo odprl svet barv.

PO ŽELJI CELOTNA BARVNA PALETA

S pomočjo klasičnih standardnih barv sistema za odvodnjavanje streh PREFA boste našli skladne rešitve za vse običajne barve streh in fasad. Po naročilu pa lahko za vas izdelamo tudi posebne barve. Obrnite se na nas.

TRAJNI POSEBNI PREMAZI – POPOLNA OBDELAVA

Strešni žleb PREFA odlikuje kakovostno obdelana površina, oplemenitena s postopkom »coil coating«. Sloj laka je zato prožen ter odporen proti običajnim kemikalijam in vremenskim vplivom.

ZAGOTOVLJENO BREZ RJAVENJA IN Z ZELO MALO VZDRŽEVANJA

Vsi deli sistema strešnih žlebov PREFA so izdelani iz aluminija, torej materiala, ki ne rjavi. Kakovosten barvni premaz je popolna izbira za kreativno in funkcionalno zunanjo arhitekturo poslopja.

OKOLJU PRIJAZEN ALUMINIJ

Sistem za odvodnjavanje strehe PREFA je tudi z ekološkega vidika najboljša izbira. Aluminij ne oddaja škodljivih težkih kovin, ki bi kot pri običajnih materialih zaradi neprestanega izpiranja žlebov in cevi lahko zašle med odplake. Poleg tega je mogoče aluminij v celoti reciklirati.

Več informacij o našem sistemu za odvodnjavanje streh je na voljo na povezavi Polokrogli žleb,  Pravokotni žleb,  Ležeči žleb  in Pravokotna iztočna cev. 

Sistem za odvodnjavanje strehe iz enega kosa: polokrogli žleb iz aluminija bo popolno zaokrožil vaš strešni sistem PREFA.

Na izdelek

Barvno premazan, brez rjavenja, privlačnega videza: odvodnjavanje strehe podjetja PREFA se lahko z marsičim pohvali.

Na izdelek

Oboroženi za vsakršne padavine: z obstojnim ležečim žlebom PREFA iz aluminija

Na izdelek

Pravokotna, praktična, lepa! Inovativni sistem za odvodnjavanje strehe, primeren za sodobno arhitekturo.

Na izdelek
Natisni
Stik