Iskanje po spletnem mestu (po oddaji boste preusmerjeni na stran z rezultati iskanja)

DIGITALNO PROJEKTIRANJE S 3D IN BIM PODATKI PREFA

Za izpolnjevanje zahtev digitalnega projektiranja, pospeševanje digitalnega gradbenega procesa in najboljšo možno podporo arhitektom in projektantom si lahko teksture, 3D podatke in BIM podatke naših izdelkov za strehe in fasade PREFA brezplačno naložite.

  • Naše teksture v formatu JPG najdete na naslednji povezavi za prenos: mtextur
  • Naši 3D podatki vsebujejo oblike in dimenzije za geometrijske modele.

  • Naši BIM objekti, ki so za uporabnike Revit na voljo v formatu .rfa in za uporabnike ArchiCAD v formatu .gsm, vsebujejo vse pomembne tehnične podatke o izdelku.

PREFA, vaš močan partner tudi pri digitalnem projektiranju!

ZAKAJ BIM?

»Building Information Modeling« (BIM) je oznaka za optimizirano projektiranje in izvedbo objektov na osnovi digitalnih modelov objektov. V modelu, tako imenovanem digitalnem dvojčku, so vsebovane vse merodajne informacije o objektu za celoten življenjski ciklus objekta.

Tako lahko projektanti, nosilci razpisov, izvajalci in nenazadnje upravljavci delajo z istim podatkovnim modelom, kar omogoča optimalno komunikacijo, učinkovit potek gradnje in zmanjšuje izgube na vmesnih točkah.

FOTOGRAFSKE STORITVE ZA VAŠE STRANKE

OBJEKTI STRANK Z IZDELKI PREFA

Si vaša stranka ne more predstavljati, kako bi bila videti streha ali fasada PREFA na njeni hiši? V zavihku Investitorji in strokovnjak za obnove lahko z možnostjo Fotografske storitve naročite brezplačno fotomontažo.

NA FOTOGRAFSKE STORITVE
navdih za arhitekte

BREZPLAČNO NAROČILO

Naročite knjigo o arhitekturi PREFA z intervjuji z arhitekti in spektakularnimi objekti. Ali pa naročite mapo za arhitekte z vsemi podrobnostmi o naših izdelkih.

VEČ INFORMACIJ
Vaše osebe za stik

OBRNITE SE NA NAŠE STROKOVNJAKE

Imate kakšno vprašanje? Strokovnjaki podjetja PREFA vam bodo stali ob strani z nasveti in podporo. Preprosto nas pokličite ali nam pošljite e-poštno sporočilo.

POIŠČITE OSEBO ZA STIK
Stik