Aluminiumrollen (Coils) gelagert auf Holzpaletten, im Vordergrund steht eine naturblanke Alurolle, dahinter findet man weitere Bänder und Bleche aus Aluminium.

Barvni aluminijasti trakovi

Barvni aluminijasti trakovi v izvedbi s poliestrom se uporabljajo v kombinaciji z drugimi strešnimi sistemi (ne PREFA) za obrobe zatrepov, zračnikov, dimnikov.

beri dalje

Aluminijasti trakovi in plošče PREFA so izdelani iz legiranega aluminija, ki ga je mogoče preprosto oblikovati. Tako je njihova obdelava preprosta – popolna rešitev za obrobe zatrepov, dimnikov in strešnih oken ter tudi za frčade itd. Aluminijasti trakovi in plošče PREFA pa se uporabljajo tudi za fasade (npr. pri okenskih policah in vogalih).

Zaradi bogate izbire barv boste vedno našli ustrezen odtenek za kakovosten videz – zlasti v kombinaciji s strešnimi žlebovi PREFA v barvi. Premaz je izdelan s postopkom »coil coating« in je trajno odporen proti vremenskim vplivom. Dopolnilni trakovi in plošče z ustreznim lakiranjem so na voljo tudi za priznane strehe PREFA z dolgo življenjsko dobo.

Pomembno

kombiniranje trakov in plošč z drugimi barvanimi aluminijastimi trakovi je zaradi različne kakovosti laka in možnosti zgibanja prepovedano. Obrobe zatrepov, zračnikov, dimnikov in strešnih površin ipd. so lahko iz barvnih aluminijastih trakov izdelane samo pri strehah, ki NISO PREFA.

Dodatna Oprema

Za popoln in podroben seznam dodatne opreme glejte naš cenik.

Dopolnilni trak

1.100 mm, 1.200 mm

Dopolnilna pločevina v ploščah za fasade

dopolnilna pločevina v ploščah za fasade za uporabo pri elementih Siding, Siding.X in PREFABOND aluminijastih kompozitnih ploščah

Aluminijasti trakovi z barvno prevleko iz poliestra

za obloge, obrobe in pokrove; neprimerni za uporabo kot dopolnilni trakovi za PREFA strehe in fasade

Aluminijaste plošče z barvno prevleko iz poliestra

z in brez folije

Aluminijasti trakovi naravni aluminij al

-

Lochblech von PREFA

Perforirani trakovi

perforirano Ø 5/7 mm

Prezračevalni trak

s kvadratno perforacijo 6 mm, v barvah rjava/antracitna in svetlo siva/svetlo siva, dimenzije: 1,00 × 250 mm in 1,00 × 333 mm

Perforirani trak za zaščito pred ptiči

125 × 2.000 × 0,7 mm, perforirano Ø 5/7 mm

Povezovalec spojev nepreluknjan

PREFA dizajn prečni val (6 mm); 0,70 × 550 × 2.000 mm