Zvitki aluminija (coils) na lesenih paletah, v ospredju je zvitek aluminija v barvi naravnega aluminija, v ozadju pa drugi trakovi in pločevine iz aluminija.

Barvni aluminijasti trakovi

Aluminijaste trakove in pločevine PREFA je mogoče preprosto obdelati, zato so odlični za oblaganje zatrepov, žlot, okenskih polic in drugih elementov.

beri dalje

Aluminijasti trakovi in pločevine PREFA so izdelani iz legiranega aluminija, ki ga je mogoče preprosto oblikovati. Zato je njihova obdelava preprosta in varna – popolna rešitev za oblaganje zatrepov, žlot, dimnikov in strešnih oken ter tudi za frčade itd. Aluminijasti trakovi in pločevine PREFA pa se uporabljajo tudi za fasade (npr. pri okenskih policah in vogalih).

Zaradi bogate izbire barv boste vedno našli ustrezen odtenek za kakovosten videz – zlasti v kombinaciji z žlebovi PREFA z barvnim premazom. Premaz je izdelan s postopkom coil coating in je trajno odporen proti vremenskim vplivom.

Zvit zvitek aluminija, coil, s površino stucco, barvni aluminijasti trak anodik rjave barve

Pomembno: Ne kombinirajte različnih kakovosti laka!

Kombiniranje trakov in pločevin z drugimi aluminijastimi trakovi z barvno prevleko se zaradi različnih kakovosti laka odsvetuje. Obrobe žlot, zatrepov, dimnikov in strešnih površin ipd. so lahko iz aluminijastih trakov z barvno prevleko iz poliestra izdelane samo pri drugih strehah ali fasadah (ne strehah ali fasadah PREFA).

Za obrobe oziroma kot dopolnitev strešnih in fasadnih sistemov PREFA se uporabljajo aluminijasti trakovi z barvno prevleko PREFALZ s primerno kakovostjo laka. Le tako je mogoče dolgoročno zagotoviti obstojno barvo.

Pregled izdelkov

Dopolnilni trak

1.100 mm, 1.200 mm

Dopolnilna pločevina v ploščah za fasade

dopolnilna pločevina v ploščah za fasade za uporabo pri elementih Siding, Siding.X in PREFABOND aluminijastih kompozitnih ploščah

Aluminijasti trakovi z barvno prevleko iz poliestra

za obloge, obrobe in pokrove; neprimerni za uporabo kot dopolnilni trakovi za PREFA strehe in fasade

Aluminijaste plošče z barvno prevleko iz poliestra

z in brez folije

Aluminijasti trakovi naravni aluminij al

-

Lochblech von PREFA

Perforirani trakovi

perforirano Ø 5/7 mm

Prezračevalni trak

s kvadratno perforacijo 6 mm, v barvah rjava/antracitna in svetlo siva/svetlo siva, dimenzije: 1,00 × 250 mm in 1,00 × 333 mm

Perforirani trak za zaščito pred ptiči

125 × 2.000 × 0,7 mm, perforirano Ø 5/7 mm

Povezovalec spojev nepreluknjan

PREFA dizajn prečni val (6 mm); 0,70 × 550 × 2.000 mm