Barvni aluminijasti trakovi

Barvni aluminijasti trakovi v izvedbi s poliestrom se uporabljajo v kombinaciji z drugimi strešnimi sistemi (ne PREFA) za obrobe zatrepov, zračnikov, dimnikov.

beri dalje

Aluminijasti trakovi in plošče PREFA so izdelani iz legiranega aluminija, ki ga je mogoče preprosto oblikovati. Tako je njihova obdelava preprosta – popolna rešitev za obrobe zatrepov, dimnikov in strešnih oken ter tudi za frčade itd. Aluminijasti trakovi in plošče PREFA pa se uporabljajo tudi za fasade (npr. pri okenskih policah in vogalih).

Zaradi bogate izbire barv boste vedno našli ustrezen odtenek za kakovosten videz – zlasti v kombinaciji s strešnimi žlebovi PREFA v barvi. Premaz je izdelan s postopkom »coil coating« in je trajno odporen proti vremenskim vplivom. Dopolnilni trakovi in plošče z ustreznim lakiranjem so na voljo tudi za priznane strehe PREFA z dolgo življenjsko dobo.

Pomembno

kombiniranje trakov in plošč z drugimi barvanimi aluminijastimi trakovi je zaradi različne kakovosti laka in možnosti zgibanja prepovedano. Obrobe zatrepov, zračnikov, dimnikov in strešnih površin ipd. so lahko iz barvnih aluminijastih trakov izdelane samo pri strehah, ki NISO PREFA.

Dodatna Oprema

PREFA barvni aluminijasti trak

Kakovosten poliestrski premaz, za obloge, obrobe in pokrove, ni primeren kot dopolnilni trak za strehe PREFA

PREFA aluminijasti trak, natur

PREFA barvna aluminijasta plošča

v poliestrski kakovosti, obojestransko premazana

Lochblech von PREFA

PREFA perforirana pločevina

z okroglimi odprtinami Ø 5 mm

dopolnilni trak za fasade