NOVI SODELAVEC ZA PROJEKTNO IN TEHNIČNO SVETOVANJE: Ekipi Prefa Slovenija se je pridružil Aljaž Sitar

Z julijem se je ekipi PREFA Slovenija kot tehnični svetovalec za območje Slovenije pridružil Aljaž Sitar. S pridobljenim znanjem iz področja gradbenih konstrukcij in dolgoletnimi izkušnjami na omenjenem področju nudi tehnično podporo prodajnima svetovalcema PREFE Davorinu Debelaku in Gašperju Povšetu, kakor tudi vsem strankam. V svoji karieri je Sitar pridobival izkušnje v priznanem slovenskem gradbenem podjetju, kjer se je srečeval s številnimi inženirskimi izzivi in jih tudi uspešno reševal.

Podjetje PREFA je spoznal preko Gašperja Povšeta, ki ga je povabil k sodelovanju, in kmalu ugotovil, da veliko mednarodno podjetje ponuja številne možnosti in priložnosti s svojimi kakovostnimi izdelki in delovnimi pogoji, kakor tudi nadaljnjim razvojem na poslovnem področju.

Sitar je prepričan, da sta osebni stik in aktivno sodelovanje med partnerji ključnega pomena, da bi izdelke in storitve lahko čim bolj ciljno orientirano razvili in jih uveljavili na trgu, zato z veseljem prisluhne vašim željam in vam strokovno svetuje o vseh izdelkih PREFA.

 

Za vas je dosegljiv na:

- telefon: 031 612 411

- email: aljaz.sitar@prefa.com