DAVORIN DEBELAK, NOVA PODPORA PREFA SLOVENIJI: OSEBJE PREFA

PREFA v uspešno ekipo vključuje Davorina Debelaka kot tehnično prodajnega svetovalca: Nov tehnično prodajni svetovalec

Davorin Debelak (1981) je zaposlen kot tehnično-prodajni svetovalec za območje Štajerske in Pomurja od julija 2021. Nekatera območja prevzema od svojih kolegov, Mitje Brenčiča in Gašperja Povšeta. V svoji karieri je Debelak številne izkušnje in kompetence razvijal v podjetjih kot so Slovenijales trgovina d.o.o., Obenauf d.o.o., Lesoprodukt ter Meltal.

»Prvič je mojo pozornost pritegnil oglas podjetja PREFA na tujih televizijskih postajah (ORF). S svojim sloganom, Streha – močna kot bik! so pritegnili vso mojo pozornost in zanimanje za svoje izdelke. PREFA je vrhunski proizvajalec aluminijastih strešnih in fasadnih sistemov in nedvomno številka 1 na tem področju v Avstriji, kar je naš cilj tudi v Sloveniji. Še naprej bomo nudili celostno podporo od načrtovanja do izvedbe in se še bolj približali izvajalcem, arhitektom in investitorjem.«

Debelak je prepričan, da sta osebni stik in aktivno sodelovanje med partnerji ključnega pomena, da bi izdelke in storitve lahko čim bolj ciljno orientirano razvili in jih uveljavili na trgu.

Davorin Debelak