Katere so prednosti sistema protipoplavne zaščite PREFA?: Prednosti - Protipoplavna zaščita

Mobilna protipoplavna zaščita PREFA v sistemu pregradnih nosilcev iz aluminija se uporablja kot zaščita lastnine in krajine. Je zanesljiva varovalna pregrada proti visokim vodam in blatu tudi v najtežjih okoliščinah – in to od Donave do Severnega morja. Lahke, robustne in preproste montažne aluminijaste zaporne nosilce zložite po sistemu peres in utorov enega na drugega ter potisnete med dva pritrdilna profila ali stebrička; kar v nujnih primerih opravi tudi le ena oseba. V ta namen so profili zatesnjeni s posebnimi zamenljivimi gumijastimi tesnili, na vrhu pa vpeti s pomočjo vpenjalnega kosa. Na ta način lahko pred vdorom naraslih voda varno zaščitite vhodna, garažna in kletna vrata, okna in kletna okna, dovoze ter celotne zgradbe, tako zasebne kot poslovne prostore in površine. Po potrebi lahko obstoječo varovalno steno po opravljeni statični meritvi razširite in dvignete. Protipoplavno zaščito PREFA je mogoče zelo hitro postaviti in razdreti: Je lahka, robustna, v vsakem trenutku pripravljena za uporabo in tudi skoraj nevidna.

Iz nelomljivega aluminija

Aluminij je odporen na lom in vremenske vplive, ne rjavi ter je zelo lahek. Izdelek omogoča hitro in preprosto montažo v nujnih primerih, ki jo po potrebi opravi le ena oseba! Aluminij je priročna in varna alternativa vrečam s peskom ter drugim materialom za zaščito pred poplavami. Protipoplavne stene PREFA nudijo popolno varnost od trenutka, ko so vstavljeni prvi nosilci. Če se gladina vode še naprej dviguje, je mogoče preprosto povečati število pregrad. Material je poleg tega mogoče 100-odstotno reciklirati.

Prilagodljiva uporaba elementov

Protipoplavna rešitev PREFA je namenjena namestitvi v nujnih primerih in jo je mogoče preprosto ponovno razstaviti. Za prilagodljivo shranjevanje ponuja PREFA vremensko odporen stenski nosilec, pokrov za shranjevanje in kotni pokrov: To pomeni udobno skladiščenje tedaj, ko ni v uporabi: protipoplavna zaščita je vselej pripravljena za uporabo, ostane pri tem a skoraj nevidna. Prav tako je ob uporabi trajnega spodnjega tesnila mogoča tudi dolgotrajna uporaba. Sistem je lahek in prilagodljiv. Lahko se pritrdi pred, v ali za nišo. Po potrebi je mogoče obstoječo varovalno steno po opravljeni statični meritvi razširiti ali povišati.

Na voljo v številnih barvah

Po demontaži ostane protipoplavni sistem domala neviden. Trajno nameščene pritrdilne profile lahko barvno uskladite s fasado, enako velja za nosilce pregrad do dolžine 3 metre. Protipoplavno zaščito PREFA lahko tako tudi ustrezno estetsko uredite. Elementi so po želji na voljo v standardnih barvah RAL.

Ikona za prednosti

odporen proti lomljenju in koroziji

Ikona za prednosti

izjemno lahek

Ikona za prednosti

brez težav prevažate

Ikona za prednosti

odporen proti lomljenju in koroziji

Ikona za prednosti

izjemno lahek

Ikona za prednosti

brez težav prevažate