SIDING 500 IN SIDING 600: PRAKTIČNI VELIKI FORMATI PREFA

Za oblaganje velikih fasadnih površin je potreben material, ki ga je mogoče ne le hitro položiti, temveč je tudi trajnosten in z minimalnimi stroški vzdrževanja služi več generacijam. Navsezadnje ni pomemben samo lep in kvaliteten videz, temveč tudi to, da fasade ohranijo svojo funkcijo, so odporne proti vetru in vremenskim ter drugim zunanjim vplivom.  

Na tisoče kvadratnih metrov fasad varno pokritih in dobro zaščitenih

Elementi PREFA Siding 500 in 600 so ravno pravšnji material za fasadno oblogo velikih površin, kot so npr. stene hal v industrijskem sektorju.  Zaradi večjih gradbenih širin je mogoče v najkrajšem možnem času varno pokriti in dobro zaščititi tudi več tisoč kvadratnih metrov fasade. Veliki formati z debelino materiala 1,5 mm in globino profila 32 mm so na voljo v šestih barvah: 02 P.10 antracitna, 07 P.10 svetlo siva, 10 P.10 Prefa bela, 12 kovinsko srebrna, 19 P.10 temno siva in 20 dimljeno srebrna. Na voljo so v posameznih dolžinah od 700 do 6.200 mm.

Enostavna in hitra montaža – zlasti za velike površine

Elementi Siding se lahko polagajo navpično, vodoravno ali poševno, s senčno fugo ali brez nje. Zakrito pritrjevanje s preizkušenim sistemom utor in pero zagotavlja privlačen videz. Poleg tega so na voljo tudi ujemajoči se fasadni profili, tj. povezovalni in zaključni profili, v isti barvi kot fasada. Kot običajno je fasada zasnovana kot obešana prezračevana fasada. Tako se ne nabira kondenz, niti ne prihaja do kopičenja toplote.

Številne prednosti govorijo v prid elementom Siding v industrijski gradnji

Posebej velja poudariti, da fasadni profili Siding iz aluminija po EN 13501-1 ustrezajo požarnemu redu A1 – tj. so negorljivi. Poleg tega jih je mogoče ločiti po vrstah in neskončno reciklirati brez izgube kakovosti. Lastnosti, ki so pri takih dimenzijah kot so npr. industrijske hale, zelo pomembne. Kot za vse izdelke PREFA velja tudi tukaj 40 letna garancija na material (podrobnosti na www.prefa.si/garancija). Od strokovnega šolanja na PREFA akademiji do podrobnih, že pripravljenih načrtov polaganja in uvajanja na gradbišču – PREFA nudi obsežen nabor storitev za vse partnerje pri polaganju in vse, ki to želijo postati.

NA SPODNJI POVEZAVI SO NA VOLJO FOTOGRAFIJE ZA PRENOS