Konfigurator PREFA za streho & fasado

Praktično spletno orodje vam z nekaj kliki prikaže ideje za navdih za bodočo enodružinsko hišo z značilnim videzom PREFA - več kot 9.000 možnosti za oblikovanje hiše z s strešnimi in fasadnimi elementi in dodatki PREFA.

Za navdih, prezentacijo ali pa testiranje lastnega talenta, spletni konfigurator PREFA ponuja mnogo možnosti. S samo nekaj kliki lahko konfigurirate in prikažete različne vzorčne hiše z vsestranskimi izdelki PREFA v različnih barvah in izvedbah.

Za navdih naročnikov gradenj, prezentacije, arhitekte in druge izvajalce na objektih

Oblikovati lastno hišo ni lahka naloga, saj je treba sprejeti veliko odločitev. Pri gradbenih materialih so pogosto na voljo zgolj majhni vzorci - težko si je predstavljati kako bo material izgledal na veliki površini. Z novim spletnim konfiguratorjem PREFA je načrtovanje veliko enostavneje, na igriv in zabaven način lahko odkrijete zanimive rešitve. Za vse strešne in fasadne površine na objektu lahko grafično prikažete in preizkusite različne kombinacije, barve in materiale ter jih med seboj primerjate. To vam ne bo zgolj olajšalo odločitev, ampak boste dobili tudi nove ideje. Tudi za krovce in strešne kleparje ter arhitekte in druge planerje je to orodje idealno, saj lahko obstoječim ali bodočim lastnikom hiš prikažejo celovito podobo objekta. Končno podobo objekta lahko s strankami in izvedbenimi partnerji delite kot PDF dokument ali spletno povezavo, orodje lahko seveda uporabljate tudi mobilno.

Parček drži v rokah tablico, na kateri je prikazana konfiguracija s strešnimi in fasadnimi elementi PREFA.

Na voljo je 9.400 posameznih slikovnih variant

Konfigurator PREFA ponuja številne praktične opcije prikazovanja. Najprej lahko izberete želen tip hiše v različnih klasičnih in sodobnih arhitekturnih stilih. V naslednjem koraku lahko objekt oblikujete z različnimi elementi za streho, odvodnjavanje strehe in fasado v najrazličnejših barvah in izvedbah. V avstrijski različici konfiguratorja lahko celo integrirate trajnostno streho PREFA s solarnimi elementi. Elemente iz aluminija lahko zelo dobro kombinirate s fasadami iz lesa ali sodobnimi ometnimi fasadami. Izberete samo še ustrezna okna in vrata in že je vaša individualna podoba objekta pripravljena za oblikovanje detajlov.

Za še bolj avtentični prikaz lahko celo izbirate med različnimi podobami pokrajine v okolici objekta in dvema različnima časoma dneva, kar je relevantno predvsem pri oblikovanju površin objekta z elementi PREFA Siding.X in PREFA FX.12. Ko je oblikovanje objekta končano, lahko konfiguracijo z vsemi relevantnimi informacijami shranite v obliki PDF dokumenta - za tiskanje, predložitev, diskusijo in oddajo naročila.

Dve roki držita tablico. Na tablici je odprta stran konfiguratorja za strehe in fasade PREFA.